اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

جنگنده های «اف-16» یونان جت‌های ترکیه را رهگیری کردند

جنگنده های «اف-16» یونان جت‌های ترکیه را رهگیری کردند وزارت دفاع یونان از شناسایی و رهگیری جنگنده های «اف-16» ترکیه که وارد حریم هوایی این کشور شده بودند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 30
کد خبر: ۵۶۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر  جنگنده های «اف-۱۶» نیروی هوایی یونان که یک بمب‌افکن «بی-۵۲ » آمریکا آن را همراهی می‌کرد جنگنده های ترکیه را که وارد حریم هوایی این کشور شده بودند رهگیری کردند.

 به نوشته وبگاه «سایپرس میل» این حادثه روز یکشنبه نزدیک منطقه اطلاعات پروازی  آتن (FIR)  رخ داد. هنگام ورود جنگنده های ترکیه به حریم هوایی یونان یک فروند بمب افکن بی-52 آمریکا در قالب تمرین ناتو در منطقه در حال پرواز بود.

 آنطور که وزارت دفاع یونان اعلام کرده جنگنده‌های ترکیه خلاف توافقنامه‌ها هنگام تمرین نیروی هوایی یونان با ناتو وارد بخش اطلاعات پروازی آتن شدند. به گفته این وزارتخانه، دو دسته پروازی دیگر  نیروی هوایی یونان نیز در اقدامی احتیاطی در حالت آماده باش بودند.

وزارت دفاع یونان اعلام کرد که به دنبال  اقدام مناسب جنگنده‌های یونان و عملیات شناسایی و رهگیری، جنگنده های ترکیه  مجبور به ترک منطقه شدند.

یونان بارها مدعی نقض حریم هوایی خود از سوی جتهای ترکیه شده است. این دو کشور همسایه مدتهاست به دلیل اختلافات مرزی روابط تیره ای با هم دارند. وزیر خارجه ترکیه جچندی قبل با بیان اینکه یونان نمی‌تواند محدوده آب‌های سرزمینی خود در دریای یونان را دو برابر کند، صراحتاََ گفت که این اقدام می‌تواند منجر به وقوع جنگ شود.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار